[Logo] Kaim Todner Solicitors
24hr Police Station Callout

Extradition - Romanian

Legea cu privire la extrãdare si contestarea semnalului roșu pe Interpol

Expertizã

Kaim Todner Solicitors este una dintre principalele firme de avocaturã în domeniul legii cu privire la extrãdare, fiind clasatã în Categoria 1 de cãtre Chambers and Partners încã din 2014.
Departamentul este condus de cãtre avocatul Kevin Kendridge și dispune de o echipã formatã din 10 avocați specializați in legea extrãdãrii, una din cele mai mari echipe din țarã dedicatã acestui domeniu.

Membrii echipei sunt multi-naționali și multi-lingvistici. Dacã engleza nu este limba dumneavoastrã nativã, avem capacitatea de a vã primi cererile în limbile polonezã, românã, albanezã, francezã, arabã, spaniolã și norvegianã.

Kaim Todner reprezintã clienți supuși cererilor de extrãdare sub diferite forme. În anii care au trecut am câștigat experiențã în cereri din Statele Unite ale Americii, Rusia, India, Turcia, Paraguai si Dubai. Aceste cereri tind sã fie mai complexe în comparație cu cele din țãrile europene și necesitã o cunoștința aprofundatã a legilor și procedurilor.

Caz recent de success și legea cu privire la „forum bar”

În 2018 Kaim Todner a câștigat apelul împotriva extrãdãrii în cazul Lauri Love v USA. Acesta este un caz de reper întrucât a fost prima datã când extrãdarea a fost opritã cu succes în Curtea de Apel folosind argumentul „forum bar”.

Acest caz e important și pentru faptul cã reprezintã o ocazie rarã în care UK a blocat extrãdarea unei persoane în Statele Unite ale Americii. Aceastã decizie demonstreazã bunãvoința curților engleze, în ciuda insistențelor Americii, de a interveni în protejarea cetãțenii ai cãror extrãdare s-ar dovedi a fi opresivã și nedreaptã.

Articolul de lege cu privire la „forum bar” a fost introdus în urma cazului lui Gary McKinnon, care a fost reprezentat cu succes de cãtre firma Kaim Todner. Principiul din spatele acestuia prevede ca extrãdarea sã nu aibã loc în cazul în care nu este în interesul justiției, luând în considerare atât posibilitatea ca procesul sã aiba loc în Anglia cât și drepturile omului.

Semnalul roșu pe Interpol

Echipa noastrã este foarte bine pregatitã atât în contestarea semnalului roșu de pe Interpol cât și în a ajuta clienții sã elimine înregistrãrile din sistem.

Nu este neobișnuit ca persoanele care, deși nu au fost niciodatã condamnate pentru nici o infracțiune, sunt oprite de Poliție atunci când trec frontierele. Acest lucru se poate întâmpla când forțele de poliție din strãinãtate informeazã Interpolul cã o persoanã este cautatã pentru o infracțiune.

În astfel de situații, Kaim Todner este în mãsurã sã ofere consultanțã și sã prezinte motive scrise susținând cã semnalul roșu, difuzãrea sau reținerea informațiilor individului nu este în conformitate cu Constituția Interpol.

O audiere oralã în Franța poate fi solicitatã, de asemenea, dacã acest lucru este de dorit în circumstanțele cazului.

Dacã vã confruntați cu o cerere de extrãdare sau sunteți de pãrere cã ați putea fi cãutat de Interpol, vã rugãm sã ne contactați la detaliile de mai jos. Echipa noastrã de avocați specializați în extrãdare va fi mai mult decât dispusã sã vã ajute, oferindu-vã sfaturi inițiale cu privire la problema juridicã.

Useful Links

The following links may be useful if you need more information.